אצות ים

מה זה?

אצות הן ה"עלים הירוקים" שלנו מהאוקיינוס. הן מלוות אותנו במגוון סוגיהן באין ספור מזונות ואנחנו משלבים אותם כמעט בכל מה שאנחנו אוכלים: בסלטים, כממרח עם טעם ימי, במרקים, בשילוב עם דגנים מבושלים או סתם כחטיף קראנצ'י שכזה.
אין "שימוש יתר" באצות, וגם לא תמצאו את עצמכם אוכלים כמויות מוגזמות מדי של אצות מפני שהן מספקות בטעמן וכן משביעות ביותר.
לאצות ערכים תזונתיים רבים: הן תורמות לאיזון מנטלי ולניקוי פיזי, עשירות באומגה 3, מכילות ויטמינים ומינרלים ביניהם ברזל וסידן. אבל מעל הכל , הן טעימות! יש להן מליחות מעודנת שאף מלח לא יצליח לחקות.

מתי גדל?

תוכלו למצוא אותם ממבחר סוגים שונים לכל אורך השנה בבתי הטבע ובחנויות אסיאתיות.

איך נזהה אותם?

רוב האצות מגיעות ארוזות , ממותגות עם שמן הברור על גבי האריזה.

איך מכניסים אותם לשיגרה?

אנחנו נמנה בפניכם את האצות המומלצות שלנו ואיפה אנחנו אוהבים לשלב אותם:
אצות נורי נסו את המתכון שלנו לארוחת סושי משאריות וממרחים
אצות וואקאמה- אנחנו מוסיפים לכל סלט, פשוט ככה. האצות קארנצ'יות בהתחלה ובסוף הסלט זה פשוט הן פשוט סופגות את כל המיצים הטעימים של הסלט וזה ממש טעים!!! אבל כמובן שגם אפשר לשלב אותם במרקים.
אצות היזיקי- אנחנו אוהבים להוסיף לפסטות, הן נותנות טאץ' מעניין וטקסטורה קצת שונה בין שאר איטריות האורז.
ואם כל זה לא מספיק, אז צרפנו גם שני מתכונים הכוללים אצות:
מתכון לאורז ירוקים הכולל אצות ומתכון לסלט אצות ומלפפונים.

לטבע אין גבול,
אין גבול לסקרנות,
גלו מחדש את המזונות שלכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>