לשמור על האבוקדו

למה זה טוב לנו?

"אוף, האבוקדו שוב השחיר"
"אי אפשר לשמור חצי אבוקדו , הוא ישחיר"

איזה מרגיז זה שאבוקדו משחיר?

מצד שני, לאדם ממוצע בתזונה טבעית מספיק 1/2-1/3 אבוקדו ליום מבחינת מנת שומן מהצומח (לא כולל אגוזים / זרעים/ שמן זית ועוד…).

ולכן לאחר אינספור ניסיונות לשמר אבוקדו לא שחור במקרר, העלינו את הפתרון .

מה עושים עם זה?

ראשית, תמיד עדיף לשמור את חצי האבוקדו עם הגרעין בתוך המקרר ולאכול את החצי השני. הגרעין שומר על האבוקדו כמה שיותר קרוב למצבו הטבעי. אבל גם אם נשארתם עם אבוקדו ללא גרעין- מטפטפים לימון טרי על האבוקדו (זה שהולך לקירור) ושמים אותו בקופסת פלסטיק אטומה יחד עם בצל חתוך (לא משנה סגול או לבן) בתוך הקופסא. עדיף שהבצל לא ייגע בבשר האבוקדו אלא רק בקליפה.

איך ממשיכים?

אוכלים אבוקדו בהנאה, מדי יום, מגוון וריאציות אפשריות.
הידעת? מחקרים הוכיחו כי צריכת שבוע ימים של חצי אבוקדו ליום מסייעת להורדת הכולסטרול ולאיזון השומנים בדם. וכל זאת תוך שבוע ימים.
בתאבון.

שמחנו לעזור לכם להתקרב קצת יותר לטבע
שלכם ,
נועם השדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>