תבלינים-אוצרות התזונה הטבעית

למה זה טוב לנו?

תבלינים, כמה מהם אתם באמת מכירים ומשתמשים?
מה יש לכם במגירת התבלינים?
יש לכם בבית כדור כולא תבלינים לתבשילים? מכירים את המוצר הזה?

                                             לuכידה

אין מוצר מעובד שנרקח עבורכם ונמכר על המדף שלא ניתן לחקות את טעמו בתבלינים מהטבע!
תבלינים שמשולבים יחד עם ריבוי פירות ירקות גרעינים, צמחי מאכל וקטניות יחשפו בפניכם טעמים חדשים של מזונות שאתם כבר מכירים, אבל באופן אחר לגמרי: לבטטה יהיה טעם עמוק ושורשי יותר, הברוקולי פתאום יהיה טעים גם כשאינו מבושל ועוד קסמים שפתאום יתחילו להתרחש.
תבלינים באים להחליף מוצרים כמו: אבקות מרק, ממרחים מוכנים, רטבים מוחמצים– כל אלה מזונות מעובדים ומשומרים שמחוץ לתזונה הטבעית ואותם תחליף מגירת התבלינים שלכם.

IMG_3381             IMG_3393

מאיפה מתחילים?

התבלינים הם הקישוטים האחרונים של האוכל שלנו ויש להם טעם ועומק שאין באף מוצר שתקנו בסופר. יש לכם את האפשרות לרקוח מינונים וסוגים חדשים של תבלינים עם אין ספור וריאציות כך שכל סיר אורז פשוט יוכל ללבוש מדי יום צורת טעם אחרת לגמרי: הודי, אסיאתי, מזרחי, טבעי, טעם ימי ועוד המון סוגים חדשים ומיוחדים. כל זאת ניתן לעשות ע"י מגוון תבלינים, צמחים, עלים ושורשים. "נועם השדה" יכירו לכם תבלינים חדשים בפינה שלנו: "מכירים מזונות חדשים" – שם תוכלו להיחשף למגוון גדול של צמחי תבלין ותבלינים מיובשים ולאט לאט להעשיר את מגירת התבלינים שלכם.

מה עושים עם זה?

עושר של תבלינים יגרום לכם לחקור סוגי אוכל שונים ושילובים חדשים של מזונות.
לדוגמא: תבשיל הודי (המכונה גם דאל) כתום מהטבע הוא תבשיל שעשיר בעדשים כתומות, סמיך וקטיפתי בעזרת קשיו ומתובלן בעדינות בשורש כורכום, ג'ינג'ר, קארי כתום וכוסברה, שום, צ'ילי ופלפל שחור. כל הקסם הזה קורה בסיר אחד בביתכם ללא תוספת שמנות עתירות שומן וללא נתחי עוף. ניתן להוסיף קטניות לבישול ארוך או דגן כלשהו למי שמעוניין במנה יותר כבדה.
סיבוב בשוק תבלינים וכמה חנויות תבלינים אותנטיות הנמצאים מחוץ למדף התבלינים בסופר יגלו לכם עושר עצום של חליטות, זרעי תבלין, שורשים ממדינות רחוקות ועוד המון ריחות וטעמים.
חשוב להקפיד לקנות בחנות שבה התבלינים מיובשים באופן ידני ולא נקנים מוכנים מספק אחר, זה למעשה מעיד כי גם התערובות שימכרו בחנות הן ללא חומר משמר.
תוכל למצוא שם שלל טעמים ושימושים שיעשירו את מגירת התבלינים שלכם.

איך ממשיכים?

בהדרגתיות, כמו כל התהליכים שאנחנו ממליצים עליהם ב"נועם השדה". ממתכון למתכון, מפינה לפינה, תבחינו שלאט לאט מגירת התבלינים שלכם תופסת נפח ואישיות. מי שאוהב יותר חריף יותר מתובל ואוריינטלי ומי שביניכם שאוהב טעמים יותר נייטרלים וצמחיים.

"נועם בשדה" אומרים שמגירת התבלינים שלך היא מי שאתה.

IMG_3391

שמחנו לעזור לכם להתקרב קצת יותר לטבע
שלכם ,
נועם השדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>