נועם השדה מחזירים את הטבע גם לשגרת העסק.
בעל עסק,
לא היית רוצה שעובדיך…
- יישארו ערניים גם בשעה שלאחר ארוחת הצהריים?
- עובדים שבעי רצון שלא יפילו את העט ב18:00 ויצאו הביתה עייפים?
- עובדים שיהיה להם אכפת מהעסק שלך כאילו היה שלהם?
לא היית רוצה שלקוחותיך….
- יראו את העסק שלך קודם כל כביתם השני ואז רק כעסק שבא
למכור להם שירות/ מוצר? - יישארו נאמנים לך בכל זמן , ללא כל קשר למצב השוק?
נועם השדה פועלים במספר מישורים על מנת ליצור מציאות כזו:
1) שירות לארגונים-
מחקרים מוכחים כי "עובד מאושר הוא עובד פרודוקטיבי יותר".
האם העובדים שלך מאושרים? האם העסק שלך הוא ביתם השני או עוד שורה בקורות החיים שלהם?
אנחנו מעמידים את שירותינו הן עבורך והם עבור עובדיך:
א. סדנאות (לעובדים)
אנחנו עורכים סדנאות תזונה ואורח חיים בריא לעובדים ומציידים אותם בטיפים הנוגעים לתזונה המשרדית שלהם (ולתזונה בכלל). אנחנו מלמדים אותם איך לחיות אורח חיים בריא, באופן כזה שילווה אותם הן בזמן העבודה והן מחוצה לו. אנחנו גם נשמח ללוות אותם לאחר הסדנא ונצייד אותם בטיפים פרקטיים שיוכלו ליישם כבר למחרת, בבית ובעבודה.
לאחר סדנא כזו תוכל לקבל עובדים מחייכים השכם בבוקר, אנרגטיים, יצירתיים ומקוריים שיכולים ליצוק את כל התכונות האלה (ויותר) לתוך העסק שלך. גם אתה וגם עובדיך תצאו מורווחים מסדנא כזו.
ב. שילוב אלמנטים מהטבע במשרד (לבעלי עסקים)
עובד שמרגיש שהארגון חושב עליו ראשית כאדם ורק לאחר מכן כעובד הוא עובד שרוצה להעניק לאנשים שהקימו את העסק ולא רק לעסק כעסק. זה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים והגדולים כאחד:
- האם במטבח שלכם יש קערת פירות/ירקות לעובדים ועציצים טריים מדי יום או רק באירועי חברה?
- האם הקייטרינג שלכם מציע מנות ספציפיות לעובדים טבעונים/ צליאקים/ סוכרתיים?
- האם לכל עובדיך יש חלון עם אור יום ואוורור במהלך יום העבודה? או נגישות תמידית למקום כזה? (כמו גג או מרפסת?)
- האם אתה יודע מה התחביבים של כל אחד מעובדיך?
אנחנו נבוא אליך לעסק, נכיר אותך ואת עובדיך ונלמד את טיבו של העסק שלכם על בוריו ואופן ההתנהלות שלו ויחד נגרום לעובדים שלכם להיות עובדים מאושרים. כי עובדים מאושרים הם קודם כל אנשים מאושרים. העובדים שלכם יודו לכם שאתם חושבים עליהם ודואגים לרווחתם.
2)שירות למסעדות / בתי קפה / קייטרינגים-
בניית תפריט או נישה בתפריט קיים:
בעידן בו אנחנו חיים גוברת אט אט המודעות בקרב לקוחות לנושא מרכיבי המנות המצויות בתפריטי האוכל השונים.
קהל ציבור הלקוחות בעלי הרגישויות מסוגים שונים (סוכר/ גלוטן/ פחמימות/RAW / טבעונות ועוד) גדל מיום ליום ועל בעלי העסקים להיות בתנועה ולזכות באהדתו של ציבור זה, על מנת שלא להישאר מאחור בענף המסעדנות.
נועם השדה, ילמדו את העסק שלכם ואת אופיו הקולינרי ויתאימו מנות התואמות את החך של הלקוחות שלכם ואת הצרכים התזונתיים שלהם, וכל זאת, בדיוק באותו הסגנון שאתם מנחילים בשאר המנות שבתפריט.
לאחר מכן נלווה את צוות המטבח והמסעדה בשיווק הנישה החדשה בתפריט והן במכירת המנות והתאמתן לאופי הלקוח והן בהרכבת המנות והגשתן.
יש לנו היכרות עמוקה עם לקוחות נישתיים והצרכים שלהם, אנחנו מכירים את הענף ומה יש למתחרים שלך להציע להם.
תן לנו לחסוך לך את עבודת המחקר והרגליים ובוא נדקדק את התפריט שלך, על מנת שבקרוב, כל סוגי הלקוחות יפקדו את העסק שלך.
מעבר לזה, הלקוחות שלכם יודו לכם שאתם דואגים לגופם ונפשם.
צרו איתנו קשר עוד היום כדי למנף את העסק שלכם למחוזות חדשים וקסומים.
יחד ניצור מסגרת שעות / מפגשים שתואמת את צורכי העסק שלכם