מה צריך?
חופן עלי בייבי
צרור קייל (כל סוג יגיב נהדר, אבל למתחילים- העדיפו את הסוגים בעלי העלים העדינים יותר)
חופן עגבניות מיובשות טבעי (לא בוואקום)
2 פטריות פורטבלו גדולות ועסיסיות
3 כפות גרעיני דלעת טבעיים
איך מכינים?
1.חותכים עם הידיים באופן גס את הקייל, משאירים את הגזע. אפשר לקצוץ אותו אם רוצים.
2.פורסים לפרוסות בעובי ס"מ את הפטריות ואת העגבניות המיובשות פורסים לגפרורים דקים.
3.מוסיפים לקערה יחד עם עלי הבייבי והגרעיני דלעת , ומערבבים את כל הרכיבים יחד.
4.מוסיפים את אחד הרטבים המומלצים שלנו – אנחנו ממליצים על רוטב אבוקדו עם המרכיב הסודי שלנו.
מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?
קייל הוא אמנם עלה בעל טעם נרכש, ניתן להתבלבל ולתהות איפה בכלל משלבים אותו.
הסוד לגבי קייל הוא בתיבול- אם בשייקים ירוקים, תבשילי קדרה או סלטים- ככל שעושר הטעמים יהיה גדול יותר, כך יספוג הקייל את שאר הטעמים ויעדן אותם בטעם הייחודי לו.
נסו זאת ותיווכחו בעצמכם.
דגשים חשובים
רוצים ללמוד עוד אודות הקייל שמכונה :"כרוב על" ? לחצו כאן.

כתיבת תגובה