מה צריך?
1/3 אבוקדו
3/4 כוס כוסברה
ענף נענע מנטה
2 אגוזי ברזיל
1/2 כוס פפאייה
כפית גוג'י ברי
1 תמר מג'הול
איך מכינים?
1.מכניסים את כל החומרים ללבלנדר (מלבד התמרים והאגוזים) ומערבלים היטב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2.לאחר מכן , מוסיפים את התמרים והאגוזים לתערובת ומערבלים מעט, משאירים חתיכות תמר קטנות בשייק שיתנו טקסטורה כייפית!
מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?
המינון הנכון לשייק מתקדמים הוא :
30% פירות מתוקים
70% עלים וירקות ירוקים בעלי טעם דומיננטי וטקסטורה סיבית יחסית.
דגשים חשובים
הרגילו את החך שלכם בצורה הדרגתית להכנסת שגרת שייקים ירוקים לאורח חיים , שתיית שייק ירוק מדי בוקר על קיבה ריקה היא מומלצת ביותר כ"ארוחה" הראשונית של היום: היא מעוררת וקלה לעיכול ונותן אנרגיה לשאר היום. השייק אפילו יסייע במזעור חשקי אכילה במהלך היום וגמילה מקפה.
התמידו בתהליך ותראו שתוך מספר חודשים תוכלו בקלות לשתות שייק ירוק עם המון עלים ירוקים כמו פטרוזיליה וכוסברה, זהו שייק ממריץ שמסייע לעיכול וחילוף החומרים של גופנו בחיי היום יום.
כתיבת תגובה