השייק הירוק הראשון שלי

מה צריך?

חופן עלי תרד בייבי
2 עלי חסה ערבית גדולים
נקטרינה
בננה
כף גרעיני דלעת
2 תמרי מג'הול

איך מכינים?

1.מכניסים את כל החומרים (מלבד התמרים) ללבלנדר ומערבלים היטב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2.לאחר מכן , מוסיפים את התמרים לתערובת ומערבלים מעט, משאירים חתיכות תמר קטנות בשייק שיתנו טקסטורה כייפית!

מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?

שייק ירוק למתחילים מהווה התחלת תהליך מעניין בדרך לאורח חיים בריא לילידים ולמבוגרים וזוהי פעולה הכנה כייפית בכל גיל.

המינון הנכון לשייק מתחילים הוא :
70% פירות מתוקים
30% עלים וירקות ירוקים חסרי טעם או בעלי טעם שאינו דומיננטי.
לאחר מכן ניתן לעבור לשילובים יותר מאתגרים.

דגשים חשובים

 

הרגילו את החך שלכם בצורה הדרגתית להכנסת שגרת שייקים ירוקים לאורח חיים , שתיית שייק ירוק מדי בוקר על קיבה ריקה היא מומלצת ביותר כ"ארוחה" הראשונית של היום: היא מעוררת וקלה לעיכול ונותן אנרגיה לשאר היום. השייק אפילו מסייע במזעור חשקי אכילה במהלך היום וגמילה מקפה.

התמידו בתהליך ותראו שתוך מספר חודשים תוכלו בקלות לשתות שייק ירוק עם עלים ירוקים כמו פטרוזיליה וכוסברה.

אם אתם מוכנים לעבור לשלב הבא:
נסו את השייק שלנו- בגרסה למתקדמים

facebook print

מתכונים נוספים

אז מה אתם אומרים?

    • noamAdmin

      היי דודי,
      כיף לשמוע!
      אכן, יש בלנדרים שהמנוע שלהם פחות חזק ולעיתים הוספת מעט יותר נוזלים, מאוד מועילה.
      להבא, אני ממליצה לך לנסות גם להוסיף נוזלים אחרים ממים,
      כמו למשל: מי קוקוס, חלב אורז, חלב שקדים ביתי ועוד גרסאות 🙂
      תופתע לגלות טעם חדש בכל פעם!

      בהצלחה
      סיון נועם שדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>