מה צריך?
1 אבוקדו גדול בשל
מיץ מלימון קטן
כף שמן זית
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח הימלאיה ורוד
כף גדושה שמרי בירה
1 בצל ירוק קצוץ דק דק
לקישוט
קטניות טריות ומונבטות
איך מכינים?
1.מועכים היטב במזלג את האבוקדו.
2.מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3.טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך
3.מומלץ לקשט בקטניות טריות מונבטות ולזלף מעט שמן זית מעל.
מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?
המרכיב המפתיע במתכון זה הוא : שמרי בירה. לשמרי בירה טען מעושן וייחודי והם מעניקים נופח אחר לממרח אבוקדו עם הלימון שכולנו מכירים.
שמרי בירה הם לא רק מיוחדים בטעמם , אלה גם מכילים חלבון מלא בכמות גבוהה , מעבר לזה הם עשירים בברזל , סידן ועוד ויטמינים ומינרלים.
דגשים חשובים
- שמרי בירה ניתן להשיג בחנויות טבע בצורה של פתיתים או אבקה. אנחנו ממליצים לרכושם בצורה האבקתית, מהסיבה הלוגיסטית שיותר קל להשתמש בהם בצורה זו.
- אם תפחיתו את כמות האבוקדו ותגדילו את כמות הנוזלים, ממרח זה יהווה גם רוטב מעולה לסלט.
- כדי ללמוד עוד על מהם שמרי בירה , לחצו כאן
כתיבת תגובה