שייק טרופי למתחילים

מה צריך?

3 עלים גדולים חסה ערבית
חופן עלי תרד בייבי
1/2 כוס ליצ'י
1/2 קרמבולה
1/2 פרוסת אננס טרי
1/4 אבוקדו
4 יחידות קשיו
1 תמר מג'הול

איך מכינים?

1.מכניסים את כל החומרים (מלבד התמרים והאגוזים) ללבלנדר ומערבלים היטב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2.לאחר מכן , מוסיפים את התמרים והאגוזים לתערובת ומערבלים מעט, משאירים חתיכות קטנות בשייק שיתנו טקסטורה כייפית!

מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?

שייק ירוק למתחילים מהווה התחלת תהליך מעניינים לאורח חיים בריא לילידים ולבוגרים וזוהי פעולה הכנה כייפית בכל גיל.

המינון הנכון לשייק מתחילים הוא :
70% פירות מתוקים
30% עלים וירקות ירוקים חסרי טעם או בעלי טעם שאינו דומיננטי.
לאחר תכן ניתן לעבור לשילובים יותר מאתגרים

דגשים חשובים

הרגילו את החך שלכם בצורה הדרגתית להכנסת שגרת שייקים ירוקים לאורח חיים ,
שתיית שייק ירוק מדי בוקר על קיבה ריקה היא מומלצת ביותר כ"ארוחה" הראשונית של היום.
התמידו בתהליך ותראו שתוך מספר חודשים תוכלו בקלות לשתות שייק ירוק עם עלים ירוקים כמו פטרוזיליה וכוסברה.

אם אתם מוכנים לעבור לשלב הבא:
נסו את השייק שלנו- בגרסת מתקדמים

facebook print

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>