שייק על בסיס תפוז

מה צריך?

חופן נבטי אלפלפה
חופן עלי בייבי
מיץ מתפוז שלם סחוט היטב
1/3 אבוקדו בשל
4 שקדים
1 תמר מג'הול
מים

איך מכינים?

1.מכניסים את כל החומרים (מלבד התמרים) ללבלנדר ומערבלים היטב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2.לאחר מכן , מוסיפים את התמרים לתערובת ומערבלים מעט, משאירים חתיכות תמר קטנות בשייק שיתנו טקסטורה כייפית!

מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?

שתיית שייק מדי בוקר על קיבה ריקה היא מומלצת ביותר כ"ארוחה" הראשונית של היום: היא מעוררת וקלה לעיכול ונותן אנרגיה לשאר היום. הוא אפילו מסייע במזעור חשקי אכילה במהלך היום וגמילה מקפה.

דגשים חשובים

התמידו בתהליך ותראו שתוך מספר חודשים תוכלו בקלות לשתות שייק ירוק עם עלים ירוקים כמו פטרוזיליה וכוסברה.

facebook print

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>