שייק פופאי למתקדמים בתחילת התהליך

מה צריך?

3 עלי קייל בינונים
מלפפון
מוט סלרי
נקטרינה
חופן נבטי ברוקולי
בננה
2 תמרים

איך מכינים?

1.מכניסים את כל החומרים ללבלנדר (מלבד התמרים והאגוזים) ומערבלים היטב עד לתערובת חלקה ואחידה.
2.לאחר מכן , מוסיפים את התמרים והאגוזים לתערובת ומערבלים מעט, משאירים חתיכות תמר קטנות בשייק שיתנו טקסטורה כייפית!

מה למדנו? איזה תחליף זה מהווה?

המינון הנכון לשייק מתקדמים בתחילת התהליך הוא :
50% פירות מתוקים
50% עלים וירקות ירוקים בעלי טעם מעודן אך לא מדי דומיננטי.
לאחר תכן ניתן לעבור לשילובים יותר מאתגרים.

דגשים חשובים

הרגילו את החך שלכם בצורה הדרגתית להכנסת שגרת שייקים ירוקים לאורח חיים בריא .
שתיית שייק ירוק מדי בוקר על קיבה ריקה היא מומלצת ביותר כ"ארוחה" הראשונית של היום: היא מעוררת וקלה לעיכול ונותן אנרגיה לשאר היום. הוא אפילו מסייע במזעור חשקי אכילה במהלך היום וגמילה מקפה.
התמידו בתהליך ותראו שתוך מספר חודשים תוכלו בקלות לשתות שייק ירוק עם עלים ירוקים כמו פטרוזיליה וכוסברה.

facebook print

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>